Over ons

De Droomfabriek staat voor plezier, authenticiteit, creativiteit, functionaliteit en ontdekken. We houden van mooie spullen, meubels met een verhaal, en we zien het als een uitdaging om ze een tweede leven te geven. Het concept van upcycling spreekt ons bijzonder aan. Het hergebruik van materialen zorgt ervoor dat producten die anders op de vuilnisbelt  zouden belanden opnieuw dienst kunnen doen in een misschien ietwat gewijzigde vorm.

De Droomfabriek zet het kind centraal. We houden rekening met de belevingswereld. Er is ruimte voor de fantasie en creativiteit van kinderen. Grotere klussen gaan we ook niet uit de weg. Hebben opa en oma een heel grote tuin, en zou daar eigenlijk een boomhut moeten staan, moet een zolder omgebouwd tot speelpaleis of wil de kleinste het liefst een bed in de vorm van een duikboot? Wij bedenken, ontwerpen en maken in overleg  met jou de mooiste projecten, verras ons maar met een vraag!

Praktische informatie onze werkplaats is niet vrij toegankelijk voor publiek. Wil je toch een keer langskomen om iets op te halen of te brengen, of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact met ons op dan maken we een afspraak. Ons adres:

Baarzenstraat 23b
5262 GD te Vught
(Links van de DHL is een grijze deur die toegang geeft tot de werkplaats van de Droomfabriek.)

Telefoon: 06-29572265

E-mail: info@droomfabriek.info

KvK nummer: 61729973
IBAN: NL32 INGB 0006 6733 35
BIC: INGBNL2A

Op de producten van de Droomfabriek is de marge-regeling van toepassing.