Over ons

De Droomfabriek vindt de mooiste vintage items, poetst ze op en laat ze weer stralen! Of het nu voor de huiskamer, keuken, kinderkamer of een andere plek is, hier kom je de meest verrassende spullen van vroeger tegen. Vintage, retro, design of niet, hier staat iets moois voor elk interieur. Tijdens onze zoektochten naar mooie spullen komen we natuurlijk teveel tegen om mee te nemen, dus mocht je nu op zoek zijn naar net dat ene item maar je kunt het niet vinden? Geef ons een seintje en we gaan voor je op zoek. Daarnaast denken we graag mee over grotere projecten, dus wil jij een kamer/huis/mancave pimpen, wij denken graag met je mee. Ook makers van series en films weten ons regelmatig te vinden voor nèt die ene prop, dus verras ons met je vraag! Wij bedenken, ontwerpen, zoeken en maken graag samen met jou.

De Droomfabriek staat voor plezier, authenticiteit, creativiteit, functionaliteit en ontdekken. We houden van mooie spullen, meubels met een verhaal, en we zien het als een uitdaging om ze een tweede leven te geven. Het concept van upcycling spreekt ons bijzonder aan. Het hergebruik van materialen zorgt ervoor dat producten die anders op de vuilnisbelt  zouden belanden opnieuw dienst kunnen doen in een misschien ietwat gewijzigde vorm. Ook proberen we de hoeveelheid afval te beperken, bijvoorbeeld door te kiezen voor het hergebruiken van dozen om de bestellingen naar je toe te sturen.

Praktische informatie onze werkplaats is niet vrij toegankelijk voor publiek. Wil je toch een keer langskomen om iets op te halen of te brengen, of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact met ons op dan maken we een afspraak. Ons adres:

Moleneindstraat 2D in Vught.
Parkeren kan gratis op het Moleneindplein. De opslag van de Droomfabriek is gelegen achter de Kruidvat, als je daar aan de linkerzijde omheen loopt (langs de pinautomaat van de Rabobank) kom je op een pleintje met garages terecht. De garage met de rode deur is van ons!

Telefoon: 06-29572265

E-mail: info@droomfabriek.info

KvK nummer: 61729973
IBAN: NL32 INGB 0006 6733 35
BIC: INGBNL2A

BTW-identificatienummer: NL001408782B02

Op de producten van de Droomfabriek is de marge-regeling van toepassing.