Over ons

De Droomfabriek staat voor plezier, authenticiteit, creativiteit, functionaliteit en ontdekken. We houden van mooie spullen, meubels met een verhaal, en we zien het als een uitdaging om ze een tweede leven te geven. Het concept van upcycling spreekt ons bijzonder aan. Het hergebruik van materialen zorgt ervoor dat producten die anders op de vuilnisbelt  zouden belanden opnieuw dienst kunnen doen in een misschien ietwat gewijzigde vorm.

De Droomfabriek zet het kind centraal. We houden rekening met de belevingswereld. Er is ruimte voor de fantasie en creativiteit van kinderen. Grotere klussen gaan we ook niet uit de weg. Hebben opa en oma een heel grote tuin, en zou daar eigenlijk een boomhut moeten staan, moet een zolder omgebouwd tot speelpaleis of wil de kleinste het liefst een bed in de vorm van een duikboot? Wij bedenken, ontwerpen en maken in overleg  met jou de mooiste projecten, verras ons maar met een vraag!

Praktische informatie

Onze werkplaats is niet vrij toegankelijk voor publiek. Wil je toch een keer langskomen om iets op te halen of te brengen, of ben je gewoon nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact met ons op dan maken we een afspraak. Ons adres:

Baarzenstraat 23b
5262 GD te Vught
(Links van de DHL is een grijze deur die toegang geeft tot de werkplaats van de Droomfabriek.)

Telefoon: 06-29572265

E-mail: info@droomfabriek.info

KvK nummer: 61729973
IBAN: NL32 INGB 0006 6733 35
BIC: INGBNL2A

Op de producten van de Droomfabriek is de marge-regeling van toepassing.

Welkom bij de Droomfabriek!

Op zoek naar net die stoere kast om de kinderkamer helemaal af te maken, of het gave bureautje om de kinderen in de huiskamer te laten knutselen? Dan ben je hier aan het goede adres. De Droomfabriek is een webwinkel en verkoopt kindermeubels, speelgoed en accessoires met een verhaal, gevonden op rommelmarkten, in schuren of langs de kant van de weg. Wij maken van de vintage meubeltjes weer robuuste en bijzondere meubelen om jaren op, in en onder te spelen. Klassiekers in alle soorten, maten en vormen. Van vintage kastjes tot schoolstoeltjes en van schemerlampjes tot schoolbankjes. Vintage, opgeknapt, retro of gewoon stoer, van metaal of hout, met al een leven achter de rug en in deze uitvoering klaar voor een volgende ronde. Verrassend en altijd uniek!

Neem contact met ons op

Mobiel
+31 629572265
E-mail
info@droomfabriek.info
Whatsapp
+31 629572265

De Droomfabriek

Pinterest