In opdracht

In opdracht

Bijna iedereen heeft in huis, op zolder, nog wel een meubelstuk staan waarvan je denkt: ”het was oma’s/opa’s/tante’s kastje, het is niet meer zo mooi als het ooit was, maar het is toch zonde om weg te gooien.”

De Droomfabriek heeft de oplossing!

Wij maken van je (voor jou) waardevolle meubelstuk weer een pronkstuk! Het werkt als volgt;

  • stuur een mailtje naar info@droomfabriek.info
  • voeg een paar foto’s van het meubel toe
  • beschrijf wat je wensen zijn

Wij gaan ermee aan het werk. Heb je wel een meubeltje maar geen idee wat het moet worden? Nog beter! Wij laten onze creativiteit de vrije loop en verrassen jou met een make-over a la Droomfabriek! Zijn we het eens over hoe of wat het worden moet, kun je het meubeltje bij ons afleveren. Als het klaar is, kun je hem weer komen halen of sturen we hem weer naar je toe. Een ideale oplossing voor de mooiste meubeltjes die weer gezien willen worden!

Ben je op zoek naar nèt dat kastje, bankje of poppenhuis om je kinderkamer of speelhoek in de huiskamer af te maken, maar kun je het niet vinden? De Droomfabriek komt overal en komt heel veel leuke dingen tegen, en misschien zit daar net het door jou begeerde meubeltje tussen! Geef aan ons aan wat je zoekt, en wij gaan ons netwerk, tijd en energie aanwenden om jouw perfecte meubeltje te vinden! Je kunt ons bereiken op info@droomfabriek.info

Om ons te helpen  toffe, stoere en mooie meubeltjes en andere accessoires te blijven maken kun je ons helpen! Wij helpen je graag met het ontruimen van schuren, zolders  en dergelijke waar misschien ook nog iets van onze gading tussenzit. Ook denken we graag mee met het ontwerpen en uitvoeren van jouw ideeen op het gebied van interieurinrichting.  Als het gaat om kind en interieur is de droomfabriek er voor je!